Cukinijų apkepas su triušiena

Reikia:

  • 400 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsos

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio citrinpipirių

  • 2 vid. dydžio cukinijų

  • Aliejaus (formai patepti)

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 šaukšto žaliojo pesto

1. LAPINO PUOTA šviežios triušienos kumpelių mėsą išmuškite plonais lakštais, pasūdykite, pabarstykite citrinpipiriais ir trumpam atidėkite, kol pasiruošite kitus produktus.

2. Cukiniją supjaustykite plonomis riekelėmis.

3. Kepimo formą patepkite aliejumi, į ją sluoksniuokite cukinijas, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu, dėkite paruoštą mėsą, vėl cukinijas, sūrį, mėsą. Paskutinis sluoksnis turi būti cukinijų.

4. Grietinėlę sumaišykite su pestu ir užpilkite apkepą.

5. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. Orkaitės t-ra 180 °C

Skanaus!