Burokėlių karpačas (Receptas)

Atnaujinta: 2022 m. gruodžio 12 d.

Burokėlių karpačas klasikinis restorano lygio patiekalas, kuris nepaliks abejingų. Patiekalą nėra sudėtinga pagaminti, o skoniai jo puikūs: jausite ir sūrumą, ir saldumą ir gaivumą.

VMG nuotr.

4 asmenims

Burokėlių karpačui pagaminti reikia:

  • 500 g virtų AUGA burokėlių

  • 100 g marinuotų baravykų ir voveraičių

  • 50 g fetos

  • 1–2 šaukštų balzaminio acto kremo

  • šviežių čiobrelių (papuošti)

1. Burokėlius supjaustykite labai plonais griežinėliais ir išdėliokite vienu sluoksniu didelėje lėkštėje.

2. Apibarstykite burokėlius feta, viduryje sudėkite marinuotus grybus.

3. Apšlakstykite balzaminio acto kremu ir papuoškite čiobreliais.

Skanaus!