2 bananų
1 kiaušinio
80 g išlydyto VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“
2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
140 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
120 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukšto ESTRELLA traškaus riešutų sviesto
50 g PERGALĖ juodojo šokolado
1. Bananus su žievėmis sutrinkite virtuviniu ZYLE trintuvu kartu su kiaušiniu.
2. Į bananų masę supilkite išlydytą VILNIUS margariną „Kepiniams su sviestu“, DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir nerafinuotą cukranendrių cukrų.
3. Vėl sutrinkite virtuviniu trintuvu.
4. Sudėkite ⅔ miltų, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite silikonine mentele.
5. Prieš sudedant likusius miltus dėkite ESTRELLA traškų riešutų sviestą ir vėl gerai išmaišykite iki vientisos masės.
6. Gautą tešlą sudėkite į kepimo formeles.
7. Gabaliukais sulaužytą PERGALĖ juodąjį šokoladą sudėliokite į tešlą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20–25 min.
Skanaus.