Baltos mišrainės konkurentės: bulvių salotos

Atnaujinta: 2022 m. spalio 3 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

  • 400 g mažų bulvyčių (virti su lupena)

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • 300 g SPILVA marinuotų agurkėlių

  • Ryšelio krapų

  • 100 g DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“

  1. Bulves išvirkite. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį agurką supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais, kaip pjaustėte KIETAVIŠKIŲ agurką.

  2. Krapus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“.

  3. Šiltas bulves perpjaukite ir sumaišykite su padažu. Taip pat įmaišykite agurkus – šviežius ir marinuotus.