Avokadų ir pupelių salotos

Atnaujinta: 2020 m. rugsėjo 14 d.

2 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 1–2 avokadų

  • 200 g smulkiavaisių pomidorų

  • 350 g AUGA ekologiškų juodųjų ir raudonųjų pupelių be sūrymo

  • 1/2 rausvojo svogūno

  • alyvuogių aliejaus

  • šlakelio aštraus „tabasco“ padažo

  • 1 žaliosios citrinos

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Avokadus supjaustykite stambiais kubeliais, pomidorus – pusiau.

2. Svogūną supjaustykite plonais žiedais ir perplaukite šaltu vandeniu, kad sumažintumėte aitrumą.

3. Pjaustytas daržoves sumaišykite su pupelėmis.

4. Viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir „tabasco“ padažu. Pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus!