Atnaujinta: 2021 m. kovo 22 d.
Greitų ir sočių pusryčių receptas. Avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis. Patiekalas, subalansuotas sveikiems pusryčiams.
Avižinių dribsnių košei su tarkuotais moliūgais ir morkomis reikia:
80 g avižinių dribsnių
250 g augalinio pieno
100 g nuvalyto moliūgo
1 morkos
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos
Muskato riešuto
1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene, dėkite į šaldytuvą.
2. Moliūgą sutarkuokite, taip pat sutarkuokite ir morką. Viską suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pasūdykite ir kepkite 3–4 min. Sudėkite avižinių dribsnių košę, viską išmaišykite ir pašildykite kartu. Ant viršaus patarkuokite muskato riešuto.
Skanaus!