Avižinių dribsnių, bananų ir kavoje keptų obuolių kremas su jogurtu

Atnaujinta: sau 12

Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA

Reikia:

  • 2 obuolių

  • 1 banano

  • 1 puodelio NESPRESSO šokolado ir triufelių skonio kavos

  • 200 g natūralaus ekologiško jogurto DOBILAS

  • 80 g PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis

  • Aviečių ir gervuogių (patiekti)

1. Obuolius perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius ir sudėkite obuolių puseles į skardelę, išklotą kepimo popieriumi. Ten pat sudėkite palaužytą bananą ir užpilkite kava. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min., kol pasidarys kremiški.

2. Išimkite, viską sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.

3. Masę sudėkite į dubenėlius, ant viršaus užpilkite natūralaus jogurto ir užberkite PAULUNS javainių su lazdynų riešutų kremu, avietėmis ir spanguolėmis taip, kad uždengtumėte jogurtą. Puoškite uogomis, mėtų, melisų ar kitokių žolelių lapeliais. 

Skanaus!