2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
½ stiklinės lydyto sviesto
1 stiklinės avižinių dribsnių
1½ stiklinės miltų
2 šaukštų cukraus
½ šaukštelio vanilės ekstrakto
5 šaukštų aliejaus (kepimui)
3 šaukštų medaus
2 šakelių mėtos
Migdolų drožlių (patiekimui)
Kiaušinius ir pieną sudėkite į ZYLE maišyklę ir išplakite iki vientisos masės, sudėkite lydytą sviestą, avižinius dribsnius, miltus, cukrų, vanilę ir išplakite iki vientisos kreminės masės.
Į įkaitiną keptuvę supilkite aliejų ir kepkite blynus iš abiejų pusių, kol apskrus.
Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę užpilkite medumi, užberkite migdolų drožlėmis ir papuoškite mėtos lapeliais.
Video receptas:
Skanaus!