Aviečių kečupas su balzaminiu actu

Atnaujinta: 2020 m. rugsėjo 8 d.

Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA

Reikia:

  • 100 g aviečių

  • 4 kupinų šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“

  • 3 šaukštų balzaminio acto kremo

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltų kalendrų

  • 1 didelės arba 2 mažų skiltelių česnako

  • 1. Avietes suberkite į dubenėlį, lengvai pamaigykite, užpilkite SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“, balzaminio acto kremą, suberkite SANTA MARIA maltas kalendras ir susmulkintą česnaką. Permaišykite.

ALFO PATARIMAI:

· Jei padažui trūksta saldumo, galite įdėti skysto medaus.

· Kad neliktų aviečių sėklų, avietes pertrynus galima perkošti per sietelį.

· Padažo gaminkite tiek, kiek reikia tam kartui, jeigu liko, laikykite ne ilgiau 2 dienų šaldytuve.

· Jeigu norėtumėte padažą laikyti ilgiau, būtina termiškai apdoroti avietes.

· Jeigu nemėgstate kalendrų, galite keisti savo mėgstamais prieskoniais.

Skanaus!