2 asm.
200 g arbūzo
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų balzaminio acto
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus
30 g fetos sūrio
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Mėgstamų žolelių ir valgomų gėlių žiedlapių papuošti
Iš arbūzo išpjaukite stačiakampio formos gabalėlį ir dėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Apkepkite iš visų pusių, kol paviršius karamelizuosis ir apskrus.
Pilkite balzaminį actą, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, gardinkite druska, pipirais ir kepkite dar apie 2-3 minutes, kol nugaruos dalis skysčio.
Dėkite fetos sūrio, puoškite gėlių žiedlapiais ir žolelėmis.
Skanaus!