Apelsinų žievelėje ant grilio kepti neįtikėtinai tobuli keksiukai

Atnaujinta: 2021 m. balandžio 29 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir videoreceptą žiūrėkite ČIA

Reikia:

  • 50 g margarino VILNIUS

  • 2 kiaušinių

  • 5 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 apelsino žievelės

  • Šlakelio apelsinų sulčių

  • 5 šaukštų miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Mėgstamų uogų, šviežios mėtos, miltelinio cukraus (papuošti)

1. Margariną išlydykite.

2. Kiaušinius įmuškite į indelį. Ten pat suberkite cukrų ir įtarkuokite apelsino žievelę. Viską gerai išplakite ir supilkite sultis.

3. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite ir supilkite lydytą sviestą.

4. Į išskobtų apelsinų puseles pilkite šiek tiek tešlos ir kepkite grilyje, kol iškils.

5. Puoškite mėgstamomis uogomis, mėtomis ir apibarstykite milteliniu cukrumi.

Skanaus!