Atnaujinta: 2022 m. lapkričio 8 d.
4–6 asm.
1 stiklinės apelsinų sulčių
1 pakelio vanilinio pudingo miltelių
1 stiklinės ištirpusių vanilinių ledų
2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 šaukšto grūstų aguonų
6–8 GAIDELIS sausainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“
2–3 mandarinų
1. Į puodą supilkite daugiau nei pusę stiklinės apelsinų sulčių ir kaitinkite. Likusias sultis
sumaišykite su pudingo milteliais.
2. Kai sultys užvirs, nuimkite puodą nuo ugnies ir po truputį, maišydami šluotele, supilkite
išmaišytus vanilinio pudingo miltelius. Dėkite vanilinius ledus ir DANSUKKER šviesųjį sirupą.
Viską išmaišykite.
3. Berkite aguonas, išmaišykite. Į pasirinktą taurę sutrupinkite GAIDELIS sausainių su morkomis ir cinamonu „7 grūdai“, dėkite paruošto kremo, pjaustytų mandarinų.
PATARIMAI:
1. Vietoj mandarinų galite naudoti apelsinus ar kitus mėgstamus vaisius. Labai tiks: braškės,
ananasai, persikai, mangai.
2. Prieš patiekiant kremą atšaldykite.
Skanaus.