Ant grilio keptos kriaušės su čiobreliais, ledais ir medumi

Atnaujinta: 2021 m. balandžio 29 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą rasite ČIA

Reikia:

  • 2 šaukštelių sviesto

  • Šviežio čiobrelio

  • 2 šaukštų medaus

  • Juodųjų pipirų

  • 1 šaukšto mėgstamo ledų.

1. Ant dviejų folijos lakštelių dėkite sviesto, o ant jo – po puselę nuluptos ir išskobtos kriaušės. Uždėkite čiobrelio ir gero šaukšto medaus. Viską paskaninkite juodaisiais pipirais.

2. Suvyniokite kruopščiai į foliją, kad neišbėgtų sviestas.

3. Kriaušes dėkite ant grilio ir kepkite aukštoje temperatūroje apie 7 minutes.

4. Atverkite foliją ir uždėkite šaukštą mėgstamų ledų.

ALFO PATARIMAI:

· Netikėtas ingredientas – juodieji pipirai, kurie puikiai dera prie kriaušių saldumo.

· Vietoje kriaušės galite naudoti ir obuolį, bet kriaušės skonis – įdomesnis, ji sultingesnė.

Vieno mygtuko paspaudimu BARBOROJE į krepšelį susidėsite visus ingredientus!