#AlfoŠuo. Delikatesinis Naujųjų metų patiekalas „Triušis po pusnim“

Atnaujinta: 2023 m. vasario 7 d.

Apdovanokite savo mylimus augintinius ne tik per Kūčias ir Kalėdas, bet ir Naujuosius

metus. Pagaminkite jiems patiekalą, kuris vainikuos šiuos metus.

VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia

Patiekalui pagaminti reikia:

  • ⅓ indelio CARNILOVE konservų su elniena

  • Keleto šilauogių

  • Keleto gervuogių

  • Žiupsnelio KOTANYI kalendros

  • 1 šaukštelio levandų žiedelių

  • Keleto šviežių petražolių lapelių

  • 2 KIMO triušių ausų

1. Į augintinio dubenėlį dėkite CARNILOVE konservų su elniena, gervuogių, šilauogių

(formuokite tarsi kalnelį), užberkite KOTANYI kalendros, levandų žiedelių, papuoškite

smulkintomis petražolėmis.

2. Įsmeikite KIMO triušių ausis.

PATARIMAI:

 Šilauogės – turi daug vitaminų, augintinis vertina šilauoges kaip delikatesą.

 Kalendros – naikina parazitus, padeda virškinimui.

 Levandos – ramina ir atpalaiduoja, skatina virškinimą.

 Petražolės – natūralus priešuždegiminis papildas, kuris padeda širdžiai.

* Dėl individualaus savo šuns maitinimo raciono visuomet pasitarkite su veterinaru ir

gydytoju.