Atnaujinta: 2022 m. birželio 23 d.
Laidą #Alfasvienasgamtoje žiūrėkite čia
Uogienei išvirti reikia:
4–5 vidutinių obuolių
1 didelės citrinos žievelės
1–2 cinamono lazdelių
1 šaukšto gvazdikėlių
½ stiklinės DANSUKKER cukraus uogienėms
½ stiklinės ŠVYTURYS EKSTRA nealkoholinio šviesiojo alaus
Obuolius nuskuskite, išimkite sėklas ir supjaustykite stambesniais kubeliais.
Į karščiui atsparų puodą arba indą suberkite pjaustytus obuolius, cinamono lazdeles, gvazdikėlius, DANSUKKER cukrų uogienėms, įtarkuokite citrinos žievelės, pilkite ŠVYTURYS EKSTRA nealkoholinį šviesųjį alų ir viską gerai išmaišykite.
Indą su uogienės turiniu dėkite į įkaitintą kepsninę BIG GREEN EGG, uždarykite ir laikykite apie 10–12 min.
Pagamintą obuolių uogienę atvėsinkite ir patiekite.
Skanaus!