Keptuvėje kepti ryžiai, kiaušinis ir šaldytos daržovės, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Sausi pusryčiai (90 proc. pilno grūdo avižų miltų, 9 g cukraus/100 g) su avižų gėrimu, pagardinti tahini (sezamų pasta)
2in1 tiršta daržovių ir perlinių kruopų sriuba su ilgai virtais žvėrienos stuburo kaulais. Man rodos, dažnai pamirštame, kokia skani yra virta mėsa! Visą darbą padaro karštis, vanduo ir prieskoniai – reikia tik pakūrenti pečių.
Kalakutienos sultinys su morkomis, porais ir japoniškais grikiniais makaronais (soba) bei orkaitėje kepti šaldyti falafeliai, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Beveik visur naudojau šaldytus produktus (mėsą taip pat šaldome) – man tai nepakeičiamas sprendimas kasdienybėje.
Lengvos ir saulėtos savaitės!